Frigjøring av ansvar

Avtale om frigjøring av ansvar (Waiver)

Vennligst les følgende og spør hvis du har spørsmål.

Jeg forstår at nullstillsmertene.no med Kenneth Mortensen inkluderer fysiske øvelser, samt øvelser for å roe ned stress og lindre muskel spenninger.

Som i tilfellet med enhver fysisk aktivitet, er risikoen for skade, selv alvorlig eller funksjonshemmende alltid til stede og kan ikke fjernes helt. Hvis jeg opplever smerter eller ubehag, vil jeg lytte til kroppen min, avbryte aktiviteten og be om støtte fra mine veiledere i progrsmmet. Jeg påtar meg hele ansvaret for alle skader som måtte oppstå pådrar seg gjennom deltakelse.

Disse øvelsene, inkludert yoga, erstatter ikke medisinsk hjelp,undersøkelse, diagnose eller behandling. Ved å signere bekrefter jeg at en autorisert lege kan bekre min gode helse og fysiske tilstand for å delta i programmet. I tillegg vil jeg gjøre veilederne i programmet oppmerksom på eventuelle medisinske tilstander eller fysiske begrensninger underveis. Hvis jeg er gravid, blir gravid eller jeg er

postnatal eller post-kirurgisk, bekrefter signaturen min at jeg har legens godkjenning på å delta. Jeg bekrefter også at jeg alene er ansvarlig for å bestemme om jeg skal delta i programmet på egen risiko. Jeg samtykker herved til å ugjenkallelig frafalle alle krav jeg har nå eller kan ha heretter mot Nullstillsmertene.no, Kenneth Mortensen.

Jeg har lest og forstår og godtar vilkårene ovenfor i dette denne avtalen om frigjøring av ansvarsfraskrivelse. Jeg godtar denne avtalen

frivillig og erkjenner at min godkjennelse fungerer som komplett og ubetinget frigjøring av alt ansvar i størst mulig grad lovfestet.

 

DISCLAIMER FOR Nullstillsmertene.no

All informasjon på dette nettstedet – nullstillsmertene.no – er publisert i god tro. Nullstillsmertene.no gir ingen garantier om fullstendigheten, påliteligheten og nøyaktigheten av denne informasjonen. Enhver handling du foretar deg på grunn av informasjonen du finner på dette nettstedet (Nullstillsmertene.no), er strengt på egen risiko. Nullstillsmertene.no, ved eier Kenneth Mortensen, er ikke ansvarlig for tap og/eller skader i forbindelse med bruk av nettstedet vårt.

Fra nettstedet vårt kan du besøke andre nettsteder ved å følge hyperkoblinger til slike eksterne sider. Selv om vi bestreber oss på å bare levere kvalitetslenker til nyttige og etiske nettsteder, har vi ingen kontroll over innholdet og arten til disse nettstedene. Disse koblingene til andre nettsteder innebærer ikke en anbefaling for alt innholdet som finnes på disse nettstedene. Nettstedseiere og innhold kan endres uten varsel og kan oppstå før vi har muligheten til å fjerne en lenke som kan ha blitt «dårlig».

Vær også oppmerksom på at når du forlater nettstedet vårt, kan andre nettsteder ha forskjellige retningslinjer for personvern og vilkår som ligger utenfor vår kontroll. Sørg for å sjekke personvernreglene for disse nettstedene samt deres «vilkår for bruk» før du engasjerer deg i noen virksomhet eller laster opp informasjon.

SAMTYKKE

Ved å bruke nettstedet vårt, godtar du herved vår ansvarsfraskrivelse og godtar vilkårene.

OPPDATERING

Skulle vi oppdatere, endre eller gjøre noen endringer i dette dokumentet, vil disse endringene bli fremtredende lagt ut her.