Se gratis video presentasjon

"Hva du må vite om dine smerter og hvordan du kan få det bedre."

Er du klar for å endre livet ditt, både fysisk, mentalt og emosjonelt?

La 2022 være året hvor du får større kontroll på både livet og smertene dine!

Registrer din e-post adresse i dag for å få tilgang til introduksjonsvideoen.

Vil du ha en hverdag hvor...

Alt dette er tilgjengelig for deg!

Dette sier noen av våre deltagere

Jahn Espen Nakkestad

«Til og med familien merker at jeg er mye mer rolig, har mer kontroll på impulshåndtering og er generelt mer avslappet.»

«Jeg er 43 år og har slitt med stressrelatert Tinnitus.
Dette har vært såpass plagsomt at det har gått ut over nattesøvnen og har gjort meg redd og stresset for at jeg aldri skal bli kvitt plagene. Jeg er en person som liker å ha kontroll på livet mitt, og dette har derfor vært veldig ubehagelig.

Underveis i kurset så har jeg blitt veldig mye mer rolig i forhold til plagene. Jeg aksepterer at de er tilstede, lar meg ikke stresse og har fått det mye bedre med meg selv. Til og med familien merker at jeg er mye mer rolig, har mer kontroll på impulshåndtering og er generelt mer avslappet. 

Dette er mye takket være all fokus på avspenning og skriveoppgavene vi har vært igjennom i dette kurset. Jeg har fått veldig mye ut av disse og ikke minst yogaøvelsene har fått meg til å endre fokus.

Jeg vil si at jeg er en mye bedre utgave av meg selv etter gjennomført kurs, og jeg forholder meg helt annerledes i dag til mine plager. Jeg har mye mindre stress i kroppen og generelt i hverdagen.
Jeg håndterer også mye bedre situasjoner hvor jeg ikke har kontroll.

Jeg har blitt flinkere til å ta ting som de kommer hvor jeg ikke lar meg ikke stresse om jeg ikke vet hva som skjer rundt neste sving. Dersom det oppstår nye plager eller mer intens Tinnitus, så er fokuset at dette også vil gå over! Ingen grunn til å krisemaksimere.

Jeg satte også veldig stor pris på gruppedynamikken på kurset. At alle delte så fint om sine plager og sine liv. Det gjorde oss til en veldig sammensveiset gjeng og man føler seg trygg og kan dele om sitt eget liv.
Det føles trygt og godt å være sammen med en gjeng som er i samme om dette.

Min største take-away fra kurset er nok det at jeg mye mindre stresset og rolig rundt det med mine egne plager. Har rett og slett fått et generelt mye bedre og avslappet liv. Jeg kommer til å fortsette å utføre avspenning, skriveoppgaver og yogaøvelsene også etter kurset, da vi er så heldige å ha tilgang til materialet etter endt kurs.

Jeg anbefaler virkelig dette kurset, dersom man ønsker å få endret litt på tankegangen, stressnivå og frykt rundt egne smerter og lidelser!»

Neha Agnihotri sin testimonial for Nullstill smertene.

Neha Agnihotri

«Min umiddelbare tanke etter den første dagen med dette Nullstill Smertene var – Endelig!»
 
«Etter et to-sifret antall år med smerter, spenninger og plager i rygg, hofte, nakke og skuldre, i tillegg til utmattelsesplager, har jeg prøvd meg på mye av det som tilbys både i helsevesenet og på treningssentre.
Gjennom dette programmet er det første gang jeg genuint har opplevd å møtes der jeg er, kanskje nettopp fordi Kenneth og Kasia har vært der selv. Endelig noe med et helhetlig perspektiv, og ikke bare noen styrkeøvelser man skal utføre på egen hånd! Jeg har kjent på avspenning og smertelindring som treffer på akkurat de «riktige» områdene i kroppen og ikke minst på mestring med de balanserte fysiske øvelsene, som lett kan tilpasses.
 
Kenneth har en utrolig tilstedeværelse som både har gitt en følelse av ro, og også ledet til inspirasjon og motivasjon gjennom refleksjonene og kunnskapen han deler underveis. I kombinasjon med den personlige kontakten som er med i programmet, oppleves dette som akkurat den oppfølgningen og forståelsen jeg har savnet i møte med helsevesenet.
 
Fysiske bevegelser og smertelindring blir varmt formidlet gjennom Kenneths behagelige vesen. Øvelsene med Kasia er minst like inspirerende, givende og lærerike! Hun har en varm og empatisk personlighet og ikke minst inngående kunnskap som skinner gjennom skjermen. Mange av temaene som kom frem traff dypt i hjerterota og bidro til noen aha-opplevelser.
 
Lengden på videoene gjør det enkelt å skape rom til dette i hverdagen, og jeg har sett frem til å komme meg på matta hver eneste dag! Jeg gleder meg til å fortsette videre på egenhånd med en slags fornyet styrke i kroppen og motivasjon i sinnet som jeg ikke har kjent på lenge. Tusen takk for dette programmet, Kenneth og Kasia!»

Frank Severinsen

«Jeg har flere ganger gjennom kurset fått litt sånn AHA-opplevelser og stoppet opp og tenkt på hva jeg holder på med her i livet»

«Min opplevelse av kurset og Kenneth som leder er bare positivt. Det gjelder også de fysiske øvelsene (videoene), som er kjempebra. Kenneth legger virkelig sjela i dette opplegget.
Det at han har så mye erfaring fra eget liv gjør det hele mer troverdig.

Jeg har flere ganger gjennom kurset fått litt sånn AHA-opplevelser og stoppet opp og tenkt på hva jeg holder på med her i livet. Lederne av kurset inspirerer med sin holdning til seg selv og andre rundt seg, med måten å være på.

Siden første møte med Kasia og Kenneth, har jeg endret meg og tatt mange store valg i livet. Og flere skal det bli…

Jeg har veldig tro på opplegget og øvelsene i programmet kjennes bra ut for min kropp.
Samtalene vi har hatt på tomannshånd har gitt meg mye og har styrket troen min på meg selv.

Jeg har nå sluttet å tenke like mye på smertene mine og går mer inn i aksept. Over tid håper jeg å kunne gi enda mer slipp på spenninger som oppstår. Så takk for kurset og all tiden du har brukt på oss i gruppa.

Når det kommer til det å være i en gruppe har det gitt meg mye, og det å se at andre også har det samme som meg har gjort at jeg føler meg mer normal.
I gruppa har vi delt erfaringer og jeg har også blitt rørt av å høre de andre fortelle sine historier.
Jeg opplevde at alle hadde respekt for hverandre og at alt var lov å si høyt.
Gleder meg til runde 2.»

Jeanett

«Det å være en del av en gruppe har vært utrolig flott. Det å vite at man ikke er alene (uavhengig av hvor man har smerter), var veldig godt å kjenne på»

«Kurset har et helhetlig syn på kroppen. Det å jobbe med å forstå at «jeg er min kropp» og ikke bare at «jeg har en kropp», har vært / er en prosess.
Min opplevelse av kurset er at jeg ble møtt med åpenhet og aksept.
Kenneth veileder har møtt meg der jeg er uanhengig av omstendigheter og hverdagsliv. Selv i de vanskeligste perioder, bidrar han til å vise at man mestrer ting i programmet, selv når man ikke tror på det selv.

De daglige videoene er svært gode. De har perfekt lengde og man føler alltid det er noe som treffer. I de tilfellene øvelsene ikke passer min kropp/smerte har Kenneth veiledet meg/oss til å finne variasjoner som passer for meg.
Det vanskeligste i kurset har vært skriveøvelsene. For meg har dette vært en ny måte å jobbe. Noen av øvelsene kan svares enkelt på, mens andre utfordrer skikkelig. I etterkant ser jeg at disse har bidratt til å ha et helhetlig fokus på kroppen.

Kenneth deler masse av seg selv, sitt liv og sine erfaringer. Han tar opp vanskelige temaer og skaper rom for åpen diskusjon i gruppen. Han er ydmyk og åpen for andres opplevelser og erfaringer, møter oss med nysgjerrighet og vilje til å støtte på veien. I situasjoner der jeg tror at jeg ikke holder «kursen» i programmet, har Kenneth hjulpet meg i å se at andre valg kan være vel så riktige så lenge de gjør meg godt.

Det å være en del av en gruppe har vært utrolig flott. Det å vite at man ikke er alene (uavhengig av hvor man har smerter), var veldig godt å kjenne på. Jeg opplevde at det alltid var noe å lære av de andre. I gruppen vår var det lav terskel for å dele og man oppleve et samhold i det å ønske seg endring.
Jeg opplevde at dette bare var starten på en prosess og endring jeg ønsker mer av. Jeg har derfor meldt meg på en ny runde og jeg gleder meg til fortsettelsen.»

TEAMET

Kenneth Mortensen, din smerteveileder i Nullstill smertene.

Kenneth Mortensen

Kenneth er en sertifisert og erfaren yogalærer, og grunnlegger av KM Yoga i Norge. Han er også utdannet gjennom ulike internasjonale Well-being program, blant annet traumeterapi for yogalærere og kurs rundt smertelindring og livs mestring.

Kenneth har gjennom sine mange års erfaring fra å leve med kroniske smerter utviklet en solid verktøykasse for ikke bare å behandle en slik hverdag, men hvordan rett og slett transformere hele livet! Fra å leve med noe som er smertefullt, og ikke fungerer i det hele tatt, til å leve med sterk mening og livsgnist, hvor hver dag er fyllt med inspirasjon.

Det hele startet for rundt 14 år siden, da smertene sakte begynte å bygge seg opp. Det tok mange år med lidelse før brikkene begynte å falle på plass, hva det egentlig er som skjer. Vi må se på mennesket som en helhet, ikke bare en fysisk tilnærming. Hele registeret av hva det er å være menneske trengs å belyses. Hvordan vi behandler oss selv vil være et uvurderlig hjelpemiddel på reisen om å få tilbake hverdagen!

Bak dette programmet ligger inngående studier, mental trening, meditasjon, en smart treningsmåte, en stabil yoga praksis og ikke minst en indre drivkraft om å leve godt, leve i inspirasjon!

Kenneth har undervist og holdt kurs i Norge i nærmere 7 år, hele tiden fra hjertet. Hans timer, kurs og program er preget av å roe ned, være litt saktere, og se hva som beveger seg under de overfladiske lagene. Dessuten, det er vesentlig å forsøke å se mennesket bak smertene. Hvem er du og hvordan kan jeg møte deg slik at du føler deg sett.

Les mer om Kenneth her: kmyoga.no

Dr. Kasia Wilk, din smerteveileder i Nullstill smertene.

Dr. Kasia Wilk

Kasia er psykolog, transformasjons coach og terapaut. Mental helse ligger hennes hjerte nært, og hun er svært erfaren i å behandle stress og angst i kroppen.

Kasias ekspertise tilfører programmet spesifikke terapautiske øvelser som kan ha en transformerende effekt. Disse vil gås gjennom i detalj, slik at du kan integrere dem i egen hverdag.

Kasia har jobbet med hundrevis av mennesker over hele verden for å hjelpe dem med deres angst og mental smerte. Hun er klar på at alle har i seg en utrolig kraft som muliggjør endring, også i de mest alvorlige livssituasjoner. Det handler mye om å se på hvordan frykten og angsten kan gripe tak i oss og hva den gjør med oss. Det finnes en løsning ut av dette, hvordan du kan frigjøre deg fra å være et offer for stress og angst til å ta tilbake kontrollen over eget liv!

Kasia har jobbet innen psykologi, terapi, personlig vekst og utvikling i over 15 år, som har gitt henne internasjonal erfaring med å støtte mennesker fra et bredt spekter av bakgrunn og miljø.
Hun har erfaring med blant annet terapitilbud innen UK National Health Service, spesialisert rådgivningstjeneste for studenter i Manchester, samt arbeid innen sosialtjenesten i Canada for å gi kritiske livsferdigheter og psykososial støtte til voksne mennesker med komplekse utfordringer.

Kasia er i tillegg grunnlegger av Choice Point Productions Ltd., som lager opplysende og viktige filmer om hvordan bearbeide traumer, mental helse og hvordan øke egen bevissthet og ta kontrollen over eget liv. 

Vi er utrolig heldige som har henne som en kapasitet til programmet!

Les mer om Kasia her: drkasiawilk.com

Viktig informasjon

Innhold på denne nettsiden erstatter ikke profesjonell medisinsk rådgivning, medisinsk diagnose, behandling eller terapi. Den er designet for å gi generell helse- og velværeinformasjon. Klikk her for vårt fulle personvern og ansvarsfraskrivelse