Ta hverdagen tilbake!

PÅMELDING

Oppstart: 10. Januar 2024
Varighet: 8 uker

Investering pr uke: 490,- 

* Etter påmelding vil du bli fulgt opp med en gang slik at du vet prosessen videre.
* Du vil gå faktura tilsendt på e-post i Januar 2024 (beløp kan deles opp).

8 UKERS PROGRAM - TA HVERDAGEN TILBAKE!

Vi skal gå i dybden for å hjelpe deg. En Quick fix er ikke mulig. Vi skal sørge for at du får mulighet til å snu opp ned på ditt liv også, på samme måte som det skjedde med meg. Er du klar for virkelig endring?

Livs-endrings øvelser og strategier

Selve basen i programmet. Vi vil skape varig endring, og da må vi snu mønstre som ikke tjener oss lenger. Du får grundig veiledning inspirert av yoga, terapi, coaching, psykologi, smertelindring og ikke minst mange års erfaring med kroniske smerter.

Ukentlige møter

Vi møtes ONLINE èn gang per uke, hvor vi går i dybden på smertene og ikke minst løsningen. Å være sammen som gruppe vil gi et løft i form av støtte og holde hverandre ansvarlige for jobben som må gjøres. Av erfaring så vil du se at du IKKE er alene lenger!

Videoer med fysiske øvelser

Du får livslang tilgang til skreddersydde øvelser for din kropp!
Øvelsene er inspirert av yoga og de er traumeinformerte, dvs tilpasset et sensitivt nervesystem. Det er viktig å gjenskape trygghet i kroppen, for å roe alt ned. Vi går sakte frem for å gi deg et helt nytt forhold til kroppen din!

Terapautiske øvelser

Vår terapaut og psykolog Dr. Wilk, som har mer enn 15 års erfaring på området, gir deg øvelser som er nøye plukket ut. Disse er utprøvd på egne klienter, og vil spesifikt trigge nervesystemet og påvirke smertene dine.
Vi skal også se på hvordan våre traumatiske opplevelser påvirker vår hverdag, spesielt i forhold til angst og stress.

Skriveøvelser

Du får jevnlige skriveøvelser, hvor det handler om å skrape av lag for lag av det som er vanskelig å se på (tanker, følelser..) Det som holder deg igjen! Det som skaper spenninger! Vi må grave litt, og den jobben må du gjøre. Det er ikke noe du skal vise til andre enn deg selv. Visste du at dine tanker egenlig er ufarlige, når de får komme frem i lyset?

Puste-og meditasjonsøvelser

Spesifikk bruk av pusten er et nydelig redskap for å roe ned og avspenne kroppen.
Meditasjon og pust går hånd i hånd. Vi bruker utvalgte teknikker for å koble på den parasympatiske delen av nervesystemet, som setter kroppen i mindre beredskap.

Øvelser for å frigjøre følelser

Følelser kan være fastlåste av mange grunner, blant annet fra traumatiske opplevelser.
Det er tydelig at disse fester seg i kroppen, og hjernen av vane sender faresignal slik at kroppen spenner seg og gjør seg klar til "fight or flight". Uforløste følelser kan gjerne ha denne effekten, og vi ser her på hvordan vi kan forløse disse.

Ressurs senteret

Det er gjort grundig research over en lang periode, i forhold til hva som vil fungere og hva som ikke vil fungere.
Her finner du en menge informasjon som virkelig kan hjelpe og støtte deg i en hverdag preget av smerte og uro! Du vil for eksempel se nøyaktig hva som vil holde deg fanget i smerten, og hva som kan være lurt å fokusere på når det står på som verst.

Support

Du har til evig tid tilgang til en lukket facebook support gruppe, hvor du møter andre på samme reise. Ikke minst de andre som er påmeldt samme kurs. Har du følt deg alene på din reise? Du er ikke alene lenger!
I tillegg har du tilgang til veilederne også etter programmet er ferdig.

Lurer du på om dette passer for deg?
Send en e-post til: kenneth@wordpress-813809-3729931.cloudwaysapps.com
Eller ring: +47 92899950

Viktig informasjon

Innhold på denne nettsiden erstatter ikke profesjonell medisinsk rådgivning, medisinsk diagnose, behandling eller terapi. Den er designet for å gi generell helse- og velværeinformasjon. Klikk her for vårt fulle personvern og ansvarsfraskrivelse